» Start      » Om Trogenssons      » Tjänster      » Referenser      » Lediga jobb      » Kontakta oss

 
 
 


Tjänster

     » Bygg
     » Entreprenad
     » Markvård
     » Jour

 

 


Genvägar

     » Nöjd Kundgaranti
     » Om Trogenssons
     » Skattereduktion  
     » Kundtjänst
     » Offertförfrågan

 

 


 

Bygg

Vi på Trogenssons erbjuder hög kompetens, lång erfarenhet och bra kvalité på våra tjänster och uppdrag. Tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners kan vi erbjuda er allt inom bygg, små som stora projekt till konkurrenskraftiga priser, med hög kvalité och bra service. Vi hjälper er med allt från planering, ritning och konsultation till färdigställandet av ditt projekt. Givetvis följer vi det lagar och förordningar, riktlinjer samt standarder som finns för varje enskilt projekt. 
Vi åtar oss allt från att bygga en trappa till totalentreprenad av er nya villa, inga uppdrag är för små eller för stora för oss.

Totalentreprenad

Vi kan erbjuda dig totalentreprenad, på så sett slipper du hitta alla de olika entreprenörerna för ditt projekt så som en Elektriker och/eller VVS-montör, plåtslagare etc. Vi på Trogenssons har ett tätt samarbete med ett flertal företag som kan behövas för olika typer av uppdrag.
Vi på Trogenssons sätter höga krav på våra samarbetspartners, allt för att du som kund till oss ska kunna känna trygghet när du anlitar oss!

ROT-Avdrag
Trogenssons kan erbjuda dig skatteavdrag direkt på fakturan vid ombyggnation eller renovering. på så sett sparar du upp till 30% på arbetet.

Mer om ROT-Avdraget finner du här >>

 

  
 
 
 

Copyright © Trogenssons.se

 
 

Trogenssons i Sverige HB  |  Post: Maltesholmsv. 141 165 66 Hässelby  |  kundtjanst@trogenssons.se  |  076 876 17 37 |  www.trogenssons.se  |  Webmail